Over ons

Over ons

Huis | UP-TO-DATE Sites Real Estate

Deskundig

We volgen de actualiteit op de voet en scholen ons permanent bij. Om u de best mogelijke service te verlenen gebruiken we moderne en adequate software . Door automatisering is er meer ruimte om complexe fiscale en economische vraagstukken het hoofd te bieden en langetermijneffecten te duiden. Onze erkenning bij het Institute for Tax Advisors and Accountants (ITAA) waarborgt dan ook de kwaliteit van onze dienstverlening.

Huis | UP-TO-DATE Sites Real Estate

Helder & betrokken

Onze taal en aanpak zijn steeds helder en transparant. Cijfers en analyses leggen we in duidelijke taal uit. Daar maken we een punt van. Zo kunt u weloverwogen de juiste beslissingen nemen. De eigenheid van uw onderneming is ons uitgangspunt. Elke ondernemer heeft zijn persoonlijkheid en manier van werken. Daar stemmen wij onze aanpak op af. We hebben een gezonde nieuwsgierigheid naar uw business.

Huis | UP-TO-DATE Sites Real Estate

Enthousiast

Ons enthousiasme kunnen we moeilijk verbergen. We zijn bezielde boekhouders die zich met veel gedrevenheid inzetten voor u en uw onderneming. We laten ons niet zomaar afschepen. Als het moeilijk wordt, steken we nog een tandje bij. We nemen het vol geestdrift op voor u en uw zaak.

Huis | UP-TO-DATE Sites Real Estate

Doelgericht

Uw ambitie is onze gids. Ze is ons leidmotief bij het advies en de ondersteuning die we geven.  Als businesscoach bekijken we alle pistes in de diepte en begeleiden we u in functie van de doelen die u voor ogen hebt.

Onze bedrijfscultuur

Knafico functioneert als een glass box. Daarmee bedoelen we dat onze aanpak helder en transparant is. We werken op een duidelijke en gestructureerde manier vanuit een open en authentieke houding. We halen het beste uit onszelf en maken elkaar beter en sterker.


Teamgericht

We zorgen respectvol voor elkaar en hebben daar geen hiërarchie voor nodig. Gemeenschappelijke doelen worden vooropgesteld zonder ruimte te verliezen voor eigen initiatief. Ieder heeft zijn/haar verantwoordelijkheden en heeft voordeel bij een succesvol geheel. 

Door deze teamgerichte cultuur  kunnen wij onze klanten gerust in de watten leggen met doelgericht en proactief advies.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en overtuig uzelf van onze kwaliteiten.

Contacteer ons